Bezoek het digitale huis

Een kijkje nemen in een huis waar alles levensloopbestendig is ingericht? Dat kan in de digitale 3D-woning van Lang zult u wonen. In ons digitale huis kunt u op uw gemak kijken hoe een veilige en comfortabele woning er van binnen uitziet. Per ruimte ziet u de mogelijkheden toegepast met een handige beschrijving erbij. In onderstaande video kunt krijgt u een rondleiding door het digitale huis, in 15 minuten bezoekt u alle vertrekken in het digitale huis. Wilt u liever zelf door het huis 'wandelen', stap dan binnen in de 3D-woning en neem een kijkje in de keuken, de hal, de woonkamer en badkamer van Lang zult u wonen.

Of bekijk de video van de 3D-woning

Meer tips en adviezen van Lang zult u wonen

Doe de thuisscan

Wilt u uw eigen woning eens met een frisse blik bekijken? Lang zult u wonen heeft een handig thuisscanboekje met tips per ruimte.

Bekijk de folders

Lang zult u wonen heeft folders waarmee u in iedere ruimte in uw huis aan de slag kunt. Van de keuken tot de badkamer. Bekijk de folders online.

Lees woontips

Wilt u regelmatig handige tips en adviezen lezen voor uw woning? Bekijk dan de laatste berichten en nieuwste woontips op de nieuwspagina.