Doe de thuisscan

Woont u al heel wat jaren in het huis waar u nu woont? Wat we als bewoners van ons eigen huis nog wel eens over het hoofd zien is kijken of het misschien handiger en praktischer kan. En veiliger natuurlijk. Want u zou niet de eerste zijn waarbij die gladde traptreden eigenlijk nooit voor problemen hebben gezorgd. Tot die ene dag... Ons eigen huis is de plek waar we zo veel tijd doorbrengen dat we volkomen gewend raken aan alles wat ons dagelijks omringt. Dat geldt ook voor de onveilige situaties. U doet het al jaren zo en het gaat altijd goed. Het kan verstandig zijn om eens door de ogen van een woonadviseur uw thuissituatie te bekijken.

De inrichting van uw keukenkastjes

Ooit heeft u de keukenkastjes ingericht. Dat is misschien al jaren geleden. Kijk eens met een frisse blik naar de indeling van uw (keuken)kasten. Zijn er dingen die u veel gebruikt en die u op een plek heeft staan waarbij u moet bukken of juist ver moet reiken? Misschien moet u voor bepaalde spullen zelfs een trapje of krukje pakken om erbij te kunnen. Of gaat u als zo veel mensen wel eens op een wankele stoel staan? Ook al bent u volkomen gewend aan de manier waarop uw huis nu is ingericht, het kan goed zijn om te kijken of u het wat praktischer kunt maken.

Doe de algemene thuisscan van Lang zult u wonen

In de keuken, de woonkamer, de slaapkamer en de hal kan het vaak een stuk handiger. Lang zult u wonen heeft een handig overzicht gemaakt van de mogelijkheden in alle ruimtes in uw huis. Met het thuisscanboekje kunt u snel en overzichtelijk per vertrek kijken wat er allemaal praktischer kan in huis. Vaak zijn deze oplossingen niet alleen veiliger voor iedereen in huis, maar ze bezorgen ook direct meer gemak.

Meer tips en adviezen van Lang zult u wonen

Digitale huis

Wandel eens rond in een levensloopbestendig huis en bekijk voorbeelden in de ruimte. Dat kan in het digitale huis van Lang zult u wonen.

Bekijk de folders

Lang zult u wonen heeft folders waarmee u in iedere ruimte in uw huis aan de slag kunt. Van de keuken tot de badkamer. Bekijk de folders online.

Lees woontips

Wilt u regelmatig handige tips en adviezen lezen voor uw woning? Bekijk dan de laatste berichten en nieuwste woontips op de nieuwspagina.